Työnhakijalle Työnantajalle Ajankohtaista Työpaikat Koulutukset Kirjaudu Ota yhteyttä

Sosiaalityöntekijä, Aikuissosiaalityö ja sosiaalinen kuntoutus

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue - Keski-Uusimaa

Julkaistu 09.06.2024 12:33

Voimassa 16.09.2024 -

Vakituinen

Ammattinimike:
Sosiaalityöntekijä, Aikuissosiaalityö ja sosiaalinen kuntoutus
Sijainti:
Keski-Uusimaa
Työsuhteen tyyppi:
Vakituinen
Työympäristö:
Perusterveydenhuolto
Edut:
AutonkäyttömahdollisuusIlmainen parkkipaikka (parkkihalli)HyvinvointiseteliEtätyömahdollisuusLiukuva ja joustava työaika
Palkkaus:
4198,37 e/kk

Oletko aikuissosiaalityön kokenut konkari tai alan uusi tekijä? Eteläisen alueen aikuissosiaalityö hakee ratkaisukeskeiseen tiimiin tekijää. 

Eteläiseen kuuluu Järvenpään ja Tuusulan tiimit. Tiimit mahdollistaa sinulle työskentelyn ammatillisesti moniulotteisessa työtehtävässä. Tässä tehtävässä sinulle on mahdollisuus myös vaikuttaa itse työn sisältöön sekä työn tekemisen tapoihin. 

Toimipisteet sijaitsevat Järvenpään juna-.aseman lähettyvillä (JUST) sekä Hyrylän keskustassa. Työssä on mahdollisuus myös osittaiseen etätyöhön. Huolehdimme hyvästä perehdytyksestä ja tarjoamme sinulle vankan tuen työllesi myös alkuperehdytyksen jälkeen. Toivomme, että olet työstäsi innostuva!  

Meille jokainen on tärkeä. Tiiminä olemme aidosti kiinnostuneita, miten meillä menee ja tiimiä vie eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidolla aikuissosiaalityön esihenkilö.  

Ole yhteydessä vs. esihenkilöön aikuissosiaalityön jälkihuollon esihenkilö Minna Lindqvist, puh. 040 807 4376, minna.lindqvist@keusote.fi tai tutustu lisää linkin kautta. Hakuaika päättyy 12.9.2024 klo 14.00. 

Siirry täyttämään hakemus