Työnhakijalle Työnantajalle Ajankohtaista Työpaikat Koulutukset Kirjaudu Ota yhteyttä

Sosiaalityöntekijä, Hyvinvointipalvelut

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue - Järvenpää

Julkaistu 09.06.2024 09:54

Voimassa 16.09.2024 - 12.09.2024

Vakituinen

Ammattinimike:
Sosiaalityöntekijä, Hyvinvointipalvelut
Sijainti:
Järvenpää
Työsuhteen tyyppi:
Vakituinen
Työympäristö:
Lapsi- ja perhepalvelut
Edut:
AutonkäyttömahdollisuusKaupunkipyöräLounasetuHyvinvointiseteli
Palkkaus:
4306,58

Järvenpään innovatiivinen tiimi hakee työkaveria! Tässä Sinulle tehtävä, jos nautit pitkäjänteisestä työskentelystä asiakkaiden kanssa ja Sinua kiinnostaa asiakkaiden tilanteisiin erilaisten ratkaisujen etsiminen yhdessä asiakkaan sekä verkostojen kanssa. 

Keusote on toiminut kuntayhtymänä jo ennen Hyvinvointialueeksi siirtymistä. Olemme rakenteet kokonaisuuksia, verkostoja sekä yhteisöllisyyttä jo pidemmän aikaa. Meillä on mahdollisuus hyödyntää käytäntöjä laajempaan; nopeastikin toteutuvaan konsultointiin ja reflektioon yhdessä esihenkilöiden tai Keusoten muiden lastensuojelun työntekijöiden kanssa.  

Järvenpään toimipiste sijaitsee lähellä Järvenpään juna-asemaa. Käytössä tiimillä on leasing-autot. Tehtäväkohtainen palkka on harmonisoitu ja käytössä on lisäksi sitouttamislisä. Keusotessa käytössä Epassi, työterveyspainotettu sairaanhoito (työterveys) sekä auton käyttö- ja polkupyöräetu.

Ole rohkeasti yhteydessä esihenkilöihin Marja-Leena Jääskeläinen, 050 497 0394, marja-leena.jaaskelainen@keusote.fi ja Saila Tuokko, 050 497 0439, saila.tuokko@keusote.fi, kerromme mielellämme lisää tai tutustu tehtävään suoraan linkin kautta. Hakuaika päättyy 12.9. klo 14.00. 

Siirry täyttämään hakemus